YTAN BETYDER ALLT
BILVÅRD FÖR DE KRÄSNA

HÖGPRESTERANDE BILVÅRDSPRODUKTER FRÅN MOTHERS

Sommardäck och vinterdäck i Luleå

Vi har alla däck för alla säsonger

BILVÅRD

Prislista

BRONSTVÄTT 395:–

Handtvätt,Kallavfettning,Allkaliskavfettning,Fälgsyra och vaxschampo

SILVERTVÄTT  595:–

 Handtvätt,Kallavfettning,Allkaliskavfettning,Fälgsyra och lackskydd 6-mån hållbarhet

GULDTVÄTT 995:–

 Handtvätt,Kallavfettning,Allkaliskavfettning,Fälgsyra och lackskydd 6-mån hållbarhet samt lättare städ invändigt

2 STEGS POLERING & VAXNING 2995:–

  Utvänding rengöring, asfaltsborttagning m.m.

3 STEGSPOLERING & LACKSKYDD 3995:-

 Utvänding rengöring, asfaltsborttagning m.m.

KLÄDSELTVÄTT 400:–/STOL 600:- BAKSÄTE

MOTORTVÄTT 400:–

STRÅLKASTARPOLERING 625:- / st

BVE Grön – Alkalisk avfettning

Pris 1L 125kr

Pris 5L 349kr

BVE Grön är en alkalisk avfettning/schampo som lämpar sig mycket bra för tvätt före rekond samt vid all annan tvätt.

BVE Grön återfinns på Naturskyddsföreningens miljömärkning Bra Miljöval.

Arbetssätt: Lägg kallavfettning om behovet finns, dvs om bilen har asfaltsprickar osv. BVE Grön löser EJ dessa utan så kallad organisk smuts är BVE Gröns specialité. När kallavfettningen legat nån minut och börjar torka så jobbar den inte längre och då är det dags för ett varv BVE Grön över hela bilen. Denna fuktar då även upp kallavfettningen så du får ut mer av den då den jobbar en gång till samtidigt som BVE Grön effektivt löser upp salt, vägsmuts osv. Kom ihåg att spola tills allt “bubbel” är borta, då är även trafikfilmen borta. Glöm inte att spola rent nedifrån och upp! Du börjar alltså att spola rent trösklar, störfångare osv innan du jobbar dig uppåt. Detta för att smutsen lätt ska rinna av och att det alltid finns kem mellan vattnet och bilen. Gör man tvärtom så sköljs BVE grön bort från smutsen nedtill medans man spolar rent upptill vilket gör det svårare att få rent nedtill som följd.

Kan svampas eller användas så som många taxiåkare mfl gör, dvs att spraya på den med lans eller spruta, och därefter bara spola av. Löser effektivt trafikfilm så tex taxiåkare brukar bara spraya på och spola av för att på ett snabbt och effektivt sätt få bilen representativ. Lämnar en blank och fin yta!

Dosering: 3-10% beroende på andvändningsområde. (Börja förslagsvis med 7% och variera sen tills du finner en blandning som passar dig). Tips: Klarar även av att fungera som fälgtvätt i underhållsändamål. Även mkt effektiv på bilens urtagbara golvmattor osv.

Rekommenderas!

bvegron

BVE Kallavfettning – Riktigt effektiv mot asfalt!

Pris 95kr 1L

pris 380kr 5L

Som professionella bilvårdare med höga krav så var vi inte nöjda med de kallavfettningarna som fanns tillgängliga på marknaden. Därför började vi framtagandet av BVE kallavfettning som är en mycket effektiv tjärlösare som även är mycket effektiv på vägsalt mm.

En toppenbra produkt för dig som vill ha bort asfaltsfläckar osv på bilen innan du vaxar. Den enda vi använder själva. Mycket omtyckt bland rekondföretagen och detta är exakt samma produkt fast för dig som privatperson!

Diamantduk

Pris 160kr/st

Diamantduk! Använder du skrapor eller sämskskinn när du vill få din nytvättade bil torr? Då är risken stor att du får microrepor i lacken eftersom små grus etc kan fastna i sämskskinnet eller på skrapan.

Med diamantduken slipper du vara orolig för att få grus etc mellan lacken och duken då eventuell smuts lägger sig i försänkningarna och lämnar därför inga repor efter sig. Du slipper torkrepor och det är mycket lättare att arbeta med denna duk än, t.ex sämskskinnet!  Sämskskinnet jobbar med friktion som lätt ger microrepor vid användning. Så vill du slippa den risken är det diamantduken som är att föredra.  diamantduk torkduk

För att undvika kalkfläckar osv så är det viktigt att torka bilen torr så snart som möjligt innan den självtorkar. Tvättas vid behov, separat i 60 grader med flytande tvättmedel utan sköljmedel.

Mothers Wash & Wax Shampo

Pris 135kr 473ml

Pris 229kr  1,9L

Mothers Carnauba Wash & Wax är det snabba och lätta sättet att rengöra, skydda och ge din bil den där nyvaxade känslan! Förlänger även hållbarheten på ditt vanliga vax eller lackskydd då det kontinuerligt tillförs ett lager Carnaubavax när du tvättar med det här schampot.

Löser effektivt smutsen på ett lättsamt sätt samtidigt som den lyfter glansen på din bil. Effektiv, högblank, bilologiskt nedbrytbar och till ett enastående literpris. Det här schampot har allt!

Säljs även i 6-pack så dina vänner får ett eget..

OBS. 1-3 korkar per 10-litershink beroende på behov!

BVE Grön 2.0

Pris 139kr 1L

Pris 379kr/5L

Ny version av populära BVE Grön med förbättrat recept och bättre egenskaper, vassare mot Ad-Blue, snabbare på att lösa insekter och trafikfilm.
Samma blandningsförhållanden som tidigare 3-10% och återfinns på kemikaliesvepets lista för bra miljöval.

 

Arbetssätt: Lägg kallavfettning om behovet finns, dvs om bilen har asfaltsprickar osv. BVE Grön löser EJ dessa utan så kallad organisk smuts är BVE Gröns specialité. När kallavfettningen legat nån minut och börjar torka så jobbar den inte längre och då är det dags för ett varv BVE Grön över hela bilen. Denna fuktar då även upp kallavfettningen så du får ut mer av den då den jobbar en gång till samtidigt som BVE Grön effektivt löser upp salt, vägsmuts osv. Kom ihåg att spola tills allt ”bubbel” är borta, då är även trafikfilmen borta. Glöm inte att spola rent nedifrån och upp! Du börjar alltså att spola rent trösklar, stötfångare osv innan du jobbar dig uppåt. Detta för att smutsen lätt ska rinna av och att det alltid finns kem mellan vattnet och bilen. Gör man tvärtom så sköljs BVE grön bort från smutsen nedtill medans man spolar rent upptill vilket gör det svårare att få rent nedtill som följd.

Kan svampas eller användas så som många taxiåkare mfl gör, dvs att spraya på den med lans eller spruta, och därefter bara spola av. Löser effektivt trafikfilm så tex taxiåkare brukar bara spraya på och spola av för att på ett snabbt och effektivt sätt få bilen representativ. Lämnar en blank och fin yta!

Tvättsvamp våfflad

Pris 18kr/st

Skona lacken från billiga tvättsvampar av dålig kvalité! Med en våffelsvamp får du betydligt mindre repor än av vanliga släta svampar där all smuts ligger på ytan och dras längs lacken!

Våffelmönstret i dessa svampar gör att smutsen lägger sig i botten av mönstret och skonar därmed din bils lack. Är du ännu mer pedantisk och verkligen vill ha det allra bästa till din pärla så är det Swirl-free Wool Wash Mit som gäller. Men denna är mycket bättre än vanliga svampar och har dessutom en väldigt bra hållbarhet! Finns i flera olika antal och vid större beställningar blir priset väldigt bra

BVE Fälgrent

Pris 125kr 1L

Pris410kr 5L

Riktigt effektiv fälgtvätt och oxidlösare som även gör underverk på tex fotsteg i aluminium osv. Brukar köras som koncentrat men kan spädas 50/50 om man vill fokusera på kostnaden per liter. Syrabaserad och en favorit hos många! BVE Fälgrent

Waterless Wash & Wax

Pris 259kr 710ml

Mothers® California Gold® Waterless Wash & Wax, perfekt att ha med sig för utvändig snabbtvätt av damm och tex fågelspillning.
Ersätter dock inte traditionell tvätt när fordonet är kraftigt nedsmutsat.

Mothers Professional Rubbing compound

Pris 255kr

Nu kan du äntligen köpa en professionell rubbing i mindre storlek, avverkar snabbt och effektivt ner till 1500 grit. Efterarbetet är minimalt och efter denna rubbing kör du Professional Finishing Polish.

Detta är en liten förpackning (355 ml)

Mothers Professional Finishing Polish

Pris 255kr

Nu kan du äntligen köpa en professionell rubbing i mindre storlek, avverkar snabbt och effektivt ner till 1500 grit. Efterarbetet är minimalt och efter denna rubbing kör du Professional Finishing Polish.

Detta är en liten förpackning (355 ml)

Mothers Reflections® Tire Care

Pris 179kr

Mothers® Reflections Tire Care ger en rik, satin, icke-oljig finish som är perfekt för dina däck.
Vår unika formula skyddar mot hårda faktorer, bromsdamm och UV-skador, men gör att dina däck ser ut som nya. däckglans

1 flaska innehåller 710ml

Super Sponge – Mirakelsvamp 10 – pack

Pris 150kr

Mycket effektiv, vit rengöringssvamp. Rengör med enbart vatten. Mycket effektivt utan att skada med en lätt slipande effekt.

Utmärkt för att ta bort klackmärken mm på bilens interiör eller färgrester på tex backspeglar eller kofångare då någon touchat i med sin bil på parkeringen. Dessa svampar är även otroligt populära att använda i hushållet på tex kakel, badrum osv osv.

Gör rent utan kemikalier men kan kombineras med produkter som All Purpose Cleaner eller Speed Interior Detailer och rengör då både mekaniskt och kemiskt.

Tar även bort fläckar såsom gummirester och andra svåra märken.

Suverän på material så som plast, trä, glas, läder m.fl. Är ett utmärkt “grönt” komplement till de traditionella rengörarna.    Super Sponge – Mirakelsvamp 10 – pack

 

Vi är stolta över att få representera Mothers produkter i Sverige. Ni som kunder kan känna er extra trygga med oss som leverantör då vi besitter mångårig erfarenhet utav branschen. Hos oss hittar ni inte utbildade säljare, vi är bilvårdare och entusiaster som vet precis vad ni behöver. Vi var bilentusiaster långt innan vi blev säljare, och nu är vi lika entusiastiska säljare. För vi vet hur nöjd du kommer att bli!

Vi utmärker oss genom att vara dom enda i Sverige som erbjuder full returrätt på allt vi säljer. Det bör man om man verkligen tror på sina produkter! Vi har gått den långa vägen,  från att en gång varit nybörjare i händerna på säljarna i branschen så vi vet hur dom och alla dess påståenden fungerar. Och kom ihåg:

”Det handlar inte om kostnaden att köpa produkterna, utan kostnaden att använda dom”!

Med Mothers spar du tid, vilket är den dyraste kostnaden för ett bilvårdsföretag! Och du som konsument får en mer lättanvänd produkt som dessutom ger en oslagbar glans!